Изложба „No Man Is An Island – фотографии от острови” в подкрепа на Наталия Маева

Изложбата с кауза „No Man Is An Island – фотографии от острови” е първата изложба на Дарин Русев и съдържа снимки от пътуванията му през последните години в Кипър, Лефкада, Сицилия, Тенерифе, Азорските острови и Малта.

Откриването ще се състои на 2 април 2015 г. от 19:00 часа в +ТОВА, ул. „Марин Дринов“ 30. Средствата от продажбата на фотографиите му са дарение за посттрансплантационния период на Наталия Маева, която страда от тежкото и рядко заболяване пулмонална хипертония.

Дарин Русев е на 33 години, любител фотограф. Има бакалавърска степен „Биотехнологии” и магистърска степен „Генно инженерство” от СУ „Св. Климент Охридски.” Увлича се също от астрономия, спорт и пътувания, а хобито му е да снима.

Изложбата му „No Man Is An Island – фотографии от острови” е организирана с безценната помощ на Евгени Димитров, собственик на Булфото, Йоана Велева, основател на +това, Богдан Метев, Боряна Вълева, дизайнер и екипът на CIVITAS България.

В подкрепа на каузата дарение от 50 екземпляра от най-новия си албум „Пирин – вълшебната планина” прави и фотографът Александър Иванов, като средствата от тяхната продажба също ще бъдат дадени за лечението на Наталия.

За допълнителна информация: Радина Ралчева, е-mail: radina.ralcheva@gmail.com