НПО напусна Bailando с чувство за добре свършена работа и намерение да довърши започнато

„Излизаме от шоуто радостни, че хората ни подкрепиха и приеха идеята ни, че намерихме партньори, с помощта на които ще съумеем да реализираме този проект.”

„Напускаме Bailando с чувството за добре свършена работа и намерение да довършим започнато. Вярваме, че самото участие в шоуто допринася за осъществяването на каузата, защото се печелят много привърженици”, споделиха д-р Станимир Хасърджиев и г-жа Ширин Местан тази сутрин в шоуто „На кафе” по Нова телевизия.

„Излизаме от шоуто радостни, че хората ни подкрепиха и приеха идеята ни, че намерихме партньори, с помощта на които ще съумеем да реализираме този проект”, заяви д-р Хасърджиев.

„Bailando се превърна от сцена на споделените мечти в сцена на сбъдващите се мечти и това е много вдъхновяващо. Убедена съм, че всяка една кауза рано или късно ще се осъществи”, каза г-жа Местан.

Национална пациентска организация ще продължи да работи усилено за учредяването на Дарителския фонд, за да може час по-скоро той да стратира и да започне да подпомага нуждаещи се пациенти.