Дата: 14 октомври 2020 г., сряда

Начало: 17.00 часа

Линк за достъп: https://bit.ly/36D19HO


Уебинар разяснява мерките за дезинфекция и грижата за клиентите в заведенията

Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията (член на БСК) организират уебинар за управители на ресторанти, барове, дискотеки, клубове и др., който ще е посветен на правилните мерки и дейности за безопасна и висококачествена грижа за клиентите в условията на пандемия. Уебинарът е в следствие на ангажиментите към обществото на двете организации да предприемат възможно най-адекватните мерки срещу разпространението на COVID-19.

В рамките на уебинара държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще представи актуална картина на заболеваемостта, ще коментира новите научни открития за вируса, включително за предаването му, както и ще даде насоки за това какви дезинфектанти да се използват, как да се дезинфекцира и почиства най-оптимално, за да бъдат защитени клиентите на различните видове заведения. Участниците в събитието ще имат възможност да обсъдят санитарните изисквания за различните типове заведения, както и актуални въпроси, свързани с грижата за клиенти в условията на пандемия.

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи.

С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Линк за достъп: https://bit.ly/36D19HO

Translate »