Обучители

ХЕРМИНА ЕМИРЯН е психолог с 20 годишен опит в работата с неправителствени организации и теми свързани със социални услуги, образование, социална промяна и др. Водила е групи за взаимопощ за пациенти с онкологични заболявания. Занимава се с различни обучения и тренинги. В последните години работи с учители и деца за популяризиране на дарителството и доброволчеството. Специално място в сърцето й има храната, като мост между хората.

Румен Колев е психолог и обучител с 12-годишна практика. Притежава опит като управител на социална услуга за хора с тежки психични разстройства и работа с деца от уязвими общности. Притежава тесни интереси в спортната психология, като работи индивидуално и групово със спортисти и отбори. Води тренинг-семинари на деца и младежи, учители, общински и корпоративни служители, както и деятели в спорта по теми в сферата на психологията. Негов проект за реформа в психично-здравна система е класиран на второ място в Европа в конкурс на Европейската комисия. Докторант по педагогическа и възрастова психология и основател на Фондация „Булгари“.

Обучението се финансира по проект „Младежи в действие – обучително събитие за младежи с увреждания и хронични заболявания“, финансиран по договор № РД04-66/01.07.2019 г., с финансовата подкрепа на Фонд „Социална закрила“.