Сдружение „Зачатие“ става на 15 години!

На 06 март, преди 15 години, малка група сърцати жени и мъже създават първата организация в България на хората, които срещат трудности при зачеването на дете. От тогава до днес Сдружение „Зачатие“ извървява дълъг път, през който не спира да се развива, да информира, да подкрепя двойките с репродуктивни проблеми, да защитава успешно техните интереси, да извоюва малки и големи победи в тяхна полза, да подпомага финансово десетки семейства в лечението и диагностиката на стерилитета, да организира и сплотява екип от доброволци и съмишленици в благородни и мащабни ежегодни инициативи.

С подкрепата на Сдружение „Зачатие“ в хиляди домове са изгрели жадувани детски усмивки, а това е най-голямата награда за неговите доброволци. Днес първата организация на двойките, които мечтаят за дете, става на 15 години е утвърден авторитет в България и в Европа.

Ние, от Национална пациентска организация, изпращаме своите сърдечни поздрави на всички от „Зачатие“ и им пожелаваме много успех в създаването на щастливо детство в България!