Ден на репродуктивното здраве

Къде
Областна администрация - Плевен
Ден на репродуктивното здраве @ Областна администрация - Плевен

Сдружение „Зачатие“ организира за 13-та поредна година най-голямото събитие за двойките с репродуктивни проблеми в България – Денят на репродуктивното здраве. Тази година събитието ще се проведе в Плевен на 9 юни 2018 г. от 11:00 ч. в сградата на Областна администрация – Плевен, разположена в центъра на града.

През тази година се навършват 30 години от раждането на първото ин витро бебе в България и мотото на събитието е „30 години ин витро в България“, а основната тема на информационната сесия е „Асистираната репродукция в България – минало, настояще и бъдеще“. Презентациите в сесията ще обединят важните събития от историята на българската репродуктивна медицина и най-новите насоки на нейното развитие, авангардните методи и постиженията в диагностиката и лечението на стерилитета.

Програмата на Деня на репродуктивното здраве 2018 включва информационна сесия с презентации, дискусия с пациенти и предизвикалата голям интерес Експо алея на репродуктивните клиники в България.
За трета поредна година пациентите получават възможност да разгледат информационните щандове на клиниките, да разговарят директно с представители на медицинските им екипи и да получат консултация по интересуващите ги въпроси от медицински, психологически и правен характер.

Петима от посетителите в Деня на репродуктивното здраве ще получат ваучер от сдружение „Зачатие“ на стойност 500 лева за диагностика и лечение на стерилитет.
Имената на печелившите ще бъдат изтеглени с жребий в края на информационната сесия.

За резервации и допълнителни въпроси можете да пишете на drz2018.zachatie@gmail.com

Събитието във Фейсбук