Кампания за безопасно шофиране „Овладей пътя“

Кога
14.11.2018 @ 10:30 am – 18.11.2018 @ 6:00 pm
2018-11-14T10:30:00+02:00
2018-11-18T18:00:00+02:00
Къде
ВТУ „Тодор Каблешков“, София
Кампания за безопасно шофиране "Овладей пътя" @ ВТУ „Тодор Каблешков“, София

Академия за усъвършенствано шофиране Mirafiori и Българска асоциация на пострадали при катастрофи Ви канят да станете част от социално-отговорната инициатива за безопасно шофиране и намаляване инцидентите по пътищата “Овладей пътя“!
Кампанията цели реално да подготви колкото се може повече шофьори за предстоящия зимен сезон чрез безплатно теоретично и практическо обучение, което да повлияе положително на поведението им на пътя, така че да създаде една по-безопасна среда за всички участници в движението.
Целта е над 2 000 шофьора да преминат през теоретичното обучение и около 300 от тях да седнат зад волана на специално предназначени за целта автомобили. Този път “арена” на случващото се ще бъде едно значимо за транспорта учреждение – ВТУ Тодор Каблешков, а благодарение на голямото пространство и по-дългата продължителност ще успеем да разгърнем още повече различни възможност. Събитието ще се проведе в продължение на 5 дни – от 14 до 18 ноември в двора на висшето транспортно училище.

Повече подробности можете да намерите ТУК.