Пети национален конкурс за изработка на кукла „В очакване на Коледа“

За пета година сдружение „УСМИВКА“ – Бургас съвместно с читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ организират Национален конкурс за изработка на кукла.

В конкурса могат да учатсват всички деца на възраст от 6 от 14 години. При изработката на куклите могат да се използват всякакви техники и материали (без хартия, картон, шума и пластилин).

Готовите кукли трябва да се изпращат до 10.12.2018 г. на адрес: гр. Бургас, к-с „Меден рудник“, бл.25 /партер/, читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“, за конкурса за кукли. Всяка кукла трябва да има етикет, на който да са описани – град, трите имена на автора, възраст, училище или детска градина, телефон и имейл за контакт.

Всички участници ще получат грамоти за участие по електронната поща и сертификат за преподавателя, а авторите на отличените кукли – награди.

ВАЖНО! Творбите няма да се връщат, и след приключване на конкурса и изложбата ще бъдат подарени на деца и младежи с увреждания, настанени в центрове от семеен тип.

За повече информация:
Сдружение „УСМИВКА“, гр. Бургас, ул. „Славянска“ № 4
Митка Георгиева - 0887 395 403
www.sdrujenieusmivka.org
www.usmivka2018.org
читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“
телефон 056/85 22 76, 0895 506 219