Кога
гр. София, НДК
Цена:
Безплатно
Първо издание на Expo Hospitals – Изложение на болнични заведения и представяне на нови лечебни методи @ гр. София, НДК

На 6 и 7 октомври 2018 г в НДК ще се проведе I-вото издание на Expo Hospitals – Изложение на болнични заведения и представяне на нови лечебни методи и възможности за получаване на висококачествено, надеждно, бързо и достъпно медицинско лечение.

Оициалното откриване е в събота, 6-ти октомври, от 11 часа в центарлното фоайе на НДК.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН.

Програма:

1/ Безплатна консултация с водещи български дерматолози от клиника Derma-Act. Безплатен преглед с уникален апарат VISIA, показващ бъдещи проблеми на лицето 7 год. напред и възможност за предотвратяването на такива, които са на път да се развият. VISIA е уред, който прави възможно детайлно изучаване на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Като резултат, лекарят разполага с информация за основните 6 проблема, от които кожата на пациента би могла да страда: бръчки, пъпки, пори, неравномерен тен, наличие на бактерии в порите, пигментни петна (от прекомерно излагане на слънце).

2/ Безплатни прегледи от ОЧНА КЛИНИКА „Ресбиомед“ с единствения в България апарат CLEARPATH DS 120™, който открива захарен диабет тип 2 до 7 години, преди появата на клинични белези.

3/ Безплатна консултация и специални оферти от “Дженерали Застраховане” АД. „Медицинска Застраховка Закрила“ предлага възможност за високи инвестиции в здравето. Застрахователен пакет „Алтернативно лечение“ може да се сключи като допълнително покритие към „Медицинска Застраховка Закрила“ и покрива извършените в периода на застрахователното покритие разходи за здравни услуги и/или стоки, произтичащи от заболяване или вследствие на злополука и свързани с упражнени спрямо Застрахования, неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве, както и някои стоки.

4/ Безплатни консултации с ортопеди, гинеколози, гастроентеролог, офталмолог от МБАЛ „Света София“.

5/ Сред най-интересните техники, които ще бъдат разкрити в рамките на Изложението е и оперативното лечение на диабет тип 2. По този случай в София ще пристигне д-р Турул Демирел от Турция, който има частна практика и прави уникалната операция за лечение на много разпространената, особено сред възрастните хора, диагноза на захарната болест. Също от Турция ще се представи доц. д-р Зафер Токташ – един от най-видните неврохирурзи. Д-р Токташ е признат за водещо име в лечението на мозъчни тумори и гръбначни заболявания.

6/ И още много специалисти, които ще информират посетителите за иновативни диагностики и методи на лечение.

Още информация можете да откриете на сайта на събитието: http://www.expohospitals.com/.