Стартира конкурса „Годишни награди за пътна безопасност“ за 2018 година

За осма поредна година фондация „Годишни награди за пътна безопасност“ към Българска асоциация на пострадали при катастрофи, ще отличи най-добрите инициативи в областта на пътната безопасност, добрите практики, повишаване културата на пътя и предотвратяване на пътно-транспортните произшествия.

За пръв път в историята на конкурса, фондация „Годишни награди за пътна безопасност“ дава възможност всеки желаещ да участва в оценяването на номинираните. На страницата във Фейсбук всеки може да даде своя глас за инициативата която го е впечатлила, а тази която събере най-много харесвания, ще получи не само отличие, но и специална награда. За повече информация, последвайте страницата във Facebook.

Кандидатури се приемат до 16 декември 2018 г.   Регламент за участие »

Годишни награди за пътна безопасност са конкурс за реализирани инициативи в областта на пътната безопасност, които номинират и отличават добрите практики в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно-транспортни произшествия в шест категории:
– Инициативи за пътна безопасност от фирми и корпорации
– Инициативи за пътна безопасност от неправителствени организации;
– Инициативи за пътна безопасност от държавни институции, общини или местни администрации;
–
Инициативи за пътна безопасност от учебни заведения:
* от странатa
* от столицата;
– Журналистически материали, видеофилми, публикации в пресата, журналисти, предавания и медии, отразяващи проблемите на пътната безопасност;
– Специална награда на служител на пътна полиция, предотвратил пътен инцидент или участвал в спасяване или оказал помощ на пострадали при ПТП.

В очакване на първите номинации, стартираха поредица от Фейсбук игри, в които ще може да спечелите различни награди и да ги използвате в своите кампании. Условията за участие можете да видите ТУК.