Търси се най-усмихнатият клас на България

За втора поредна година Сдружение „УСМИВКА“ с подкрепата на Община Бургас, организира Национален конкурс на тема „Най-усмихнатият клас на България 2015“.

В периода 10-30 септември 2015 г. екипът на Сдружението ще набира фотографии, след което сформираното жури ще връчи плакети и грамоти на победителите в 6 различни категории:

I-ва категория –„Най-усмихнатите деца в детската градина“

II-ра категория – „Най-усмихнати първолаци“
III – та категория – „Най-усмихнат начален курс“ (от 2-ри до 4-ти клас)
IV – та категория – „Най-усмихната прогимназия“ (от 5-ти до 8-ми клас)
V – та категория – „ Най- усмихнати гимназисти“ (от 9-ти до 11-ти клас)
VI –та категория – „Най-усмихнати абитуриенти“

Тази година конкурсът ще събира фотографии с формат А4, като всеки желаещ да се включи може да изпрати любителска фотография на своя клас с размер А4 (може и по-голям) на адрес: гр. Бургас, ул. „Янко Комитов“ 4 , за Сдружение „УСМИВКА“.

На гърба на снимката трябва да са отбелязани името на участника в конкурса, имейл, телефон за контакт, адрес и категория, в която участва.

Желаещите да се включат в конкурса могат да качват снимки на класа си и на Фейсбук страницата на Сдружение „УСМИВКА“ или да ги изпратят на имейл mitka_g@abv.bg.

След приключване на конкурса снимките ще бъдат представени в изложба „Най-усмихнатият клас на България 2015“, както и на сайта на Сдружение „УСМИВКА“ – www.usmivkabg.org