„Училище без граници“ на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ спечели финансиране от Германо-Българската индустриално-търговска камара

Проектът „Училище без граници“ на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ спечели финансова подкрепа от Германо-Българската индустриално-търговска камара. Чрез проекта Сдружението осигурява достъп на всички онкоболни деца в България до образование. В клиниките за лечение на онкоболни деца в София, Пловдив и Варна вече трета година учители посещават малките пациенти. „Училище без граници“ беше избрано сред множество каузи. Чекът беше връчен официално от президента на камарата Тим Курт и вицепрезидента д-р Мая Найденова по време на 20-я юбилеен бал на Германската икономика, състоял се на 19.10.2019г. в София Ивент център. Благодарение на тази подкрепа, децата, лекуващи се в трите клиники, и през тази учебна година ще учат, докато се борят с коварната болест.