Начало - Актуално - Зa членовете - Безплатен концерт в името на децата, живеещи с аутизъм ще се проведе на 2 април пред НДК

Актуално :: Зa членовете

Сдружение „Аутизъм днес“ Ви кани на Благотворителен концерт по повод Световния ден за информираност за аутизма. Той ще се проведе на 2-ри април с начален час 19:00 ч., пред НДК в София. Приятелският концерт за децата с аутизъм в България е безплатен и ще премине под мотото „Детската усмивка е над всичко“.

В него ще вземат участие любимите на всички: Любо, Орлин Павлов, група Бон-Бон, LaTiDa, Поли Генова, Йоанна Драгнева, Дарина Йотова, Дидо от D2, Коцето Калки и Мартина Табакова, група „Медикус“, Павел и Венци Венц.

Водещи на събитието по традиция са Део и Георги Мамалев, Стефан Щерев, а тази година се включва и чаровната Ева Кикерезова. По традиция инициативата се провежда под патронажа на кмета на гр. София - г-жа Йорданка Фандъкова.

Посланици на добра воля тази година са и г-н Огнян Златев - ръководител на Представителството на ЕК в България и Ираван Хира - изпълнителен директор на Хюлед Пакард за България и председател на Български форум на бизнес лидерите.

За шеста поредна година сдружение „Аутизъм днес“ е част от глобалната кампания „Autism Speaks“. Подкрепете каузата за децата и хората с аутизъм на 2 април от 19 ч. пред НДК!