Фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве” има удоволствието да Ви покани на първата за България виртуална конференция за ендометриоза „Живот зад маската на нормалното“, която ще се проведе на 27 и 28 март 2021 г.

Конференцията обединява медицинската и холистичната експертиза по темата, включвайки  важни за пациентите теми като произход и патология на ендометриозата, диагностика на заболяването, хирургично лечение, запазване на репродуктивните функции, мултидисциплинарен подход към ендометриозата, начин на живот, хранене, движение и спорт, алтернативни методи за справяне с болката, психо-емоционални аспекти на заболяването и др. В двата дни ще вземат участие изтъкнати специалисти от различни области, както и пациенти с ендометриоза.

Повече информация относно програмата и лекторите, ще откриете на официалната  страница на конференцията: https://www.endometriosis.bg/k2021/

Първият ден на конференцията (27 март) ще стартира в 09:45 ч. и ще приключи в 15:15. ч. На 28 март конференцията ще стартира в 09:45 ч. и ще бъде закрита в 14:15 ч.

Конференцията ще се проведе в платформата Зуум и ще бъде излъчена на живо във Фейсбук страницата на фондацията. Необходима е предварителна регистрация за участие: https://zoom.us/webinar/register/WNjVmWrlo2SgGp7SAEfKPxyg

Виртуалната пациентска конференция е част от кампанията на фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве” по случай световния месец за осведоменост относно ендометриозата.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ е първата в България неправителствена организация на жени, засегнати от заболяването ендометриоза. Фондацията работи в тясно сътрудничество с лекари от водещи медицински заведения в страната, специализирани в женското и репродуктивно здраве. Основна цел на фондацията е повишаване на информираността относно ендометриозата, популяризиране на съвременните медицински и алтернативни методи на лечение, и акцент върху значението на ранната диагностика.

За повече информация:

Фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве”

www.endometriosis.bg

info@endometriosis.bg

+359 888 27 77 45

Translate »