ДО: МАГ.-ФАРМ. ВЕЛИНА ГРИГОРОВА,

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧЕН СЪЮЗ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаема маг.-фарм. Григорова,

Национална пациентска организация има удоволствието да поздрави Вас и Вашите колеги фармацевти с днешния Празник на българския фармацевт – 24 юни, Еньовден.

Бихме искали да отправим нашите най-сърдечни пожелания за здраве и благоденствие, лични и професионални успехи на целия екип на Български фармацевтичен съюз.

През годините съсловната организация непрестанно доказва своя професионализъм и еспертиза в стремежа си за подобряване на системата на здравеопазване в България. Уверени сме, че всички тези усилия, които полагате в грижата за пациентите са от изключителна важност и значение и в бъдеще успехите ви ще продължат, а вашата експертиза ще става все по-ценна и незаменима.

Вярваме, че ползотворното партньорство и взаимното доверие между нас ще продължат и занапред, обединявайки усилия в името на по-добрия достъп на българските граждани до качествено, ефективно и отговарящо на съвременните изисквания здравеопазване.

Искрено Ви пожелаваме много лични и професионални успехи, като заявяваме готовността си да работим съвместно и в бъдеще и Ви уверяваме, че в наше лице ще продължите да намирате добър и отговорен партньор в грижата за българския пациент.

Честит професионален празник!

С уважение,